Apartmani Makarska - Makarska

Location pinApartmani Makarska - MakarskaSplitska 63, 21 000 Makarska

PLATI REZERVACIJU

Dobro došli!

 

Apartmani Makarska nalaze se na 6 minuta hoda od plaže i na 950 metara od središta Makarske, a uključuju klimatizirane smještajne jedinice s besplatnim bežičnim pristupom internetu (Wi-Fi).

Svaki apartman obuhvaća dnevni boravak s TV-om sa satelitskim programima, spavaću sobu, kupaonicu i potpuno opremljenu čajnu kuhinju. Također, svi apartmani sadrže računalo s besplatnim pristupom internetu.

U okviru objekta gostima je dostupno besplatno privatno parkiralište, a gosti ujedno mogu besplatno koristiti opremu za roštilj na vrtnoj terasi. Gostima su također na raspolaganju usluge prijevoza iz/do zračne luke, pranja rublja i najma bicikala. U okviru objekta moguće je i ugovoriti razne obilaske.

 

Ukoliko imate rezervaciju koju trebate platiti molimo Vas da kliknete na gumb "plaćanje rezervacije" nakon čega će Vas sustav voditi kroz proces plaćanja.

Ukoliko još nemate rezervaciju izaberite jedan od naših apartmana, pošaljite upit o željenom periodu rezervacije i mi ćemo Vam vrlo rado poslati odgovor sa ponudom za rezervaciju u periodu koji tražite.

Plaćanje se obavlja preko sigurnog sustava za plaćanje WSPay.

PLATI REZERVACIJU

  • Galerija
  • Kontakti
Apartmani Makarska - Makarska -

Apartmani Makarska - Makarska

Pošaljite upit

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.